Kvinnan på cafeet

Hon sitter ensam, alldeles för sig själv, långt inne i cafe’lokalen. Hon har klätt upp sig fredagen till ära, det är alldeles tydligt. Coboltblå kavaj, vit kråsig finblus och mörkblå jeans... Hon sitter med näsan i ett korsord och tuggar på en pennstump. Hon ler förnöjt för sig själv. Rödvinsglaset framför henne är halvfullt och hon har nog suttit här en bra stund.

Jag observerar henne och tänker att jag också vill vara som hon, när jag blir lite äldre. Sitta alldeles bekymmerslöst och bara drömma, le, dricka ett glas rött mitt på dagen och lösa ett korsord... Kan en vanlig dag i ens liv bli bättre? Jag tror inte det.

Jag undrar för mig själv hur hon kan vara så avslappnad & lycklig, trots att hon sitter alldeles ensam? Eller är det kanske just därför som hon är så lycklig? Som hon tillåter sig själv att vara lycklig? Vad pågår i hennes liv just nu och vad går hon hem till när hon njutit klart idag?

Jag undrar vad hon jobbat med som ung, vad hon har upplevt i sitt liv? Min fantasi tar mig med på en vild resa med olika fästmän, partyn och livsnjutelser... Jag låter mig förföras av min vilda fantasi som tydligen inte har några gränser idag. Jag blir avbruten av att mitt lunchsällskap kommer in genom dörren, men jag bestämmer mig för att fantisera mer om denna fascinerande kvinna en annan gång. Eller ännu bättre, jag vill gå fram till henne och försiktigt fråga om jag kan slå mig ner, ifall jag ser henne på vårt cafe’ igen...

Ha en fin söndag ❤️

[Bilden är från Malaga förra året, en lycklig dag i augusti]

  • Livet
  • 11 292 visningar

Gillar

Kommentarer

bolmgren
bolmgren,
Vilken otroligt vacker klänning 😊 bra fantasier 😉
nouw.com/bolmgren
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Underbart attbetrakta och att fantisera
nouw.com/stenhagenbettan
Johannagrahn
Johannagrahn,
Det kan vara så otroligt spännande att bara bevaka människor och föreställa sig hur deras är och har varit bara utifrån det lilla man får se.
nouw.com/johannagrahn
Liam
,
Årets fattigaste månad vill jag tipsa om några SPARTIPS:
Campadre:
https://campadre.se/tipsa/7817?utm_source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=7817
Lyko:
https://referme.to/9vACAmo
Best secret:
https://www.bestsecret.se/r.htm?rc=K5UKQ33DLZE4S&c=se&utm_campaign=copylink_invitation&utm_medium=copylink&utm_source=invitation&utm_content=registration
Refunder
http://www.refunder.se/b/Spara50
eller
https://members.com/se/tipsa/m1401355?utm_source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=m1401355