Overkliga dagar


I onsdags kl 13.00

Vi sitter i väntrummet på tumöravdelningen igen en gång, Patrick & jag. Det är många äldre och mycket svårt sjuka personer i väntrummet idag och jag är mycket yngre än alla andra. Stämningen är låg och dyster. Namn efter namn ropas upp och efter en timmes väntan blir det min/vår tur.

Jag har blivit kallad till en konferens med ett expertteam och jag är glad över att ha Patrick med mig. Jag blir uppropad av en sköterska som leder oss in i ett litet rum med en brits mitt på golvet. Hon ber oss vänta på expertteamet som är på väg. Vi ska få vara med om en konferens på Karolinska idag. Teamet som är på inkommande består av en onkolog, en plastikkirurg, många läkare, specialister och sköterskor och om en liten stund samlas de alla i det lilla rummet, jag räknar dem till 10-12 stycken. De första som kommer in i rummet tar oss i hand och hälsar, men sen ebbar handslagen ut... Alla är de klädda i grönvita kläder/rockar och alla ställer de sig i en halvcirkel framför mig. Tystnaden i rummet är total och alla betraktar de mig, väldigt länge känns det som. Jag sitter orörlig på britsen, kallsvettig & blek, och iakttar alla specialisterna som samlats i rummet för min skull. Konferensen kan börja och plastikkirurgen tar ton. Ämnet för konferensen idag är lilla jag, Pernilla Sundell från Nykarleby...

Tror ni att det känns overkligt? Svar: ja. Tror ni att det känns som en dröm? Svar: ja. Tror ni att man vill vara med om detta igen? Svar: nej.

Det är många faser och skeden att gå igenom i min situation just nu och jag vill tacka er alla som gett mig stöd, omtanke & kärlek med alla era underbara meddelanden, böner och all kärlek ni visat mig i många olika former ❤️ Kärleken till er alla som jag håller av är som starkast just nu. Från mitt lilla hjärta, ett jättestort t a c k !!

[Bilden tog jag för ett par år sen vid Diamond Cliff på Lanta när Patrick överraskade mig på en lunchdate med ett kärleksmeddelande i sanden]
Gillar

Kommentarer

dearstress
dearstress,
🙏🏻🙏🏻
nouw.com/dearstress