Till min stjärnsyster⭐️

Det har tagit tid för mig att skriva och inte för att jag inte har något att skriva utan tvärtom. Det gör ont och jag kan verkligen inte förstå att du inte längre finns med oss. Min man sa till mig för ett tag sedan att det spelar ingen roll hur länge man har funnits i någons liv utan hur mycket den personen betyder för en och det är så sant.

Jag tänker på den där dagen jag gick in i din och Patricks butik i Nacka där jag handlat innan, beundrade värmen och känslan när man klev in i er butik och tänkte där skulle jag verkligen trivas. Jag gick fram till dig och frågade om du sökte någon personal till er butik, du log och sa att det gör vi faktiskt. Du frågade lite om mig, hur mycket jag ville arbeta och eftersom jag har valt att vara öppen så berättade jag för dig om min bröstcancer och då berättade du om din cancer. Sedan stod vi där pratade och jag vet inte hur länge. Det visade sig att vi hade följt varandra på olika sätt samma år och månader utan att veta om den andra. Du berättade om din cancer, delade med dig av dina känslor och vi hittade varandra direkt.

Du sa ofta till mig efter den dagen att du är en ängel som någon har sänt mig, det finns en mening att du kom in i vår butik och att vi träffades Erica. Jag sa att jag alltid har saknat en syster, någon att dela allt med, du sa detsamma och vi bestämde då att eftersom vi båda älskar stjärnor så skulle vi bli stjärnsystrar.

Jag kan inte med ord beskriva hur innerligt tacksam och glad jag är över att du kom in i mitt liv och att jag fick vara din vän. Alla timmar vi har pratat, om verkligen allt, att få känna att när en annan människa berättar om hur hon mår, känner så är det som om hon beskriver exakt det jag kände. Magiskt! Samtidigt som vi pratade om cancern, om otroligt svåra saker så kände vi precis hur otroligt viktigt livet var, att leva fullt ut och att få känna den där lyckokänslan som ingen kunde förstå. När du frågade mig så sa jag alltid res, köp det där, ta det där glas vinet för jag förstod dig hela tiden hur otroligt viktigt det var leva här och nu.

Kärleken till era älskade barn, kärleken mellan dig och Patrick var något jag såg på en gång och jag satt med spänning och lyssnade när du berättade om era resor, Finland,minnen och om hur ni två träffades. Jag är så innerligt tacksam för den där dagen förra året i slutet på November när jag var hemma hos er i Vasastan i flera timmar och vi satt och pratade vid ert köksbord. Vi grät, kramades och skrattade. När jag sedan träffade dig på Stockholms sjukhem så höll vi varandra i handen, du log och sa vilken överraskning. Jag frågade dig om det var något du ville säga och du log, tittade på mig och sa tack för att du kom in i mitt liv och jag vill bara säga att jag älskar dig. Jag sa att jag älskar dig och den stunden Patrick är jag dig evigt tacksam för.

Vi hade bara någon vecka innan sms:at till varandra och pratat om den där dagen vi planerat länge att vi skulle ses i er nya lägenhet. Vi skulle dricka vin på balkongen, äta stinkande ost, lyssna på musik, skratta, och låta timmarna flyga iväg som de alltid gjorde. Att drömma, se fram emot saker var så viktigt för dig.

All värme och kärlek till era barn, Patrick och dina föräldrar. Tack för att jag fick komma in i ditt liv och vara din stjärnsyster.

Älskar dig, always❤️!

/Erica

  • 5 660 visningar

Gillar

Kommentarer

Ditten_datten
Isabella
,

mitt tips <3


https://invite.bestsecret.se/VZS-8D3-K3M?c=se&utm_campaign=copylink_invitation&utm_medium=copylink&utm_source=invitation&utm_content=registration

Ingajohansson
Ingajohansson,

Mycket vackert ❤️

nouw.com/ingajohansson