Tisdagstankar


Det våras i Vasastan nu och hela Stockholm vaknar till liv. Uteserveringarna byggs upp tidigare än vanligt [p g a den rådande Coronasituationen] och kunderna flyttar ut. Det är färre personer ute på vift åt gången, men det är mysigt ändå. Det ligger så mycket r e s p e k t i luften, man väljer en plats eller restaurant där man inte kommer någon för nära.

Vi vaknar av fågelkvitter nedanför fönstret varje morgon nu och jag ligger länge och lyssnar på den vackra sången. Det kan liksom inte bli en dålig dag, om den börjar med fågelsång. Jag tackar som vanligt för den nya dagen jag fått, genast jag vaknar, det försäkrar mig om att det blir en bra dag idag.

Igår sov jag mig bokstavligen genom hela dagen. Jag steg upp först vid 18-tiden på kvällen när Patrick hade hämtat mat. Jag klarade inte av att få upp ögonen innan det, jag var så trött. Jag har haft några sådana dagar tidigare också, när jag sovit ett dygn i sträck, och det beror nog på den kraftiga behandling jag får. Men imorse vaknade jag kl 6 och kände mig som vanligt igen.

Idag skiner solen och jag är på bra humör! Jag känner för en fin promenad i Kungsträdgården. De japanska, rosa körsbärsträden lär ha börjat blomma redan och det vill jag verkligen uppleva - det är otroligt vackert. Det är svårt att känna sig nedstämd om man promenerar under en himmel av vackra rosablommande träd ...

Det får bli en vacker dag idag ❤️

[Bilden är 2 år gammal och togs en vacker dag, precis som denna också kommer att bli]

  • Livet
  • 11 841 visningar

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Vissa mornar är bättre än andra
nouw.com/stenhagenbettan
Johannagrahn
Johannagrahn,
Ja, det blir inte bättre än fågelsång och gärna sol på morgonen. Naturen är det vackraste vi har <3
nouw.com/johannagrahn
Malin Söderström
,
Siv
,
Tacksamhet..❣️