Yoga bland palmer

Denna lördag började på bästa sätt! Jag fick skjuts av väninnan Maria på hennes moppe och drog iväg på Yin yoga på morgonen. Att yoga högt uppe i luften bland palmer och bambuträd i sällskap av sjungande fåglar och fladdrande löv är fantastiskt i sig, men att köra ett långt pass med fokus på nuet och att bli proffsigt ledsagad i att känna tacksamhet & lycka inför livet mitt bland främmande men underbara människor slår det mesta. Dessutom är det underbart att känna de ljumma, sköna vindarna svepa genom yogasalen som gör att man känner sig så levande...

Efter den långa yogan åt vi en hälsosam Sunrise taco med en svalkande Green machine fruktshake proppad med spenat, ingefära, lime & mynta. När jag kom tillbaka till huset spelade vi spel och lyssnade på sköna låtar med barnen. Sen blev det sen lunch på stranden med fötterna i sanden och nu [tidig kväll] sitter vi ute på terassen och dricker kalla drycker i värmen.

Hade tänkt jobba idag, men så blev det inte. Livsnjutaren i mig tog över och det är något jag är mycket stolt över! Det är så mycket i livet som är världsligt och som kan vänta - det glömmer vi ofta i vardagen. Att leva här & nu är svårt för oss alla, men vi är ofta själva hindret till en avslappnad & stressfri dag.

Det har varit en bra dag idag 🙏🏻

Gillar

Kommentarer

erikssontowa
erikssontowa,
åh vad härligt <33
nouw.com/erikssontowa